0728-193-608

INTERPRETARIAT

Interpretariat / Traduceri simultane şi consecutive

Printre serviciile noastre, vă oferim şi serviciul de interpretariat.Deţinem experienţă în onorarea unor proiecte cu termene de predare foarte mici, în Bucureşti sau în principalele oraşe din ţară.

Acesta este cel mai simplu tip de translatare. Translatorul va însoti o persoană sau un grup de persoane care nu cunosc limba tării, şi va face comunicarea posibilă.

Translatare consecutiva

Acesta este cel mai simplu tip de translatare. Translatorul va însoti o persoană sau un grup de persoane care nu cunosc limba tării, şi va face comunicarea posibilă.

Interpretariat consecutiv

Acest tip de translatare este folosit în timpul cursurilor, prezentărilor sau discuțiilor formale de afaceri.

Traducătorul va traduce cuvintele vorbitorului, doar atunci cand acesta din urmă ţine o pauză sau a terminat fraza. Este necesară experienţa vasta în traducere şi o memorie excelentă.

Interpretariat simultan (traducere simultană)

Cu siguranţă cea mai dificilă formă de interpretariat, unde translatorul are nevoie de calităţi psihice deosebite şi de specialitate, este traducerea simultană.

Interpreţii sunt deseori susţinuţi de o întreagă echipă de tehnicieni, care asigură echipamentele cele mai potrivite pentru dotarea sălii de conferinţă şi se ocupă de toate detaliile pentru ca sunetul să fie perfect.

Pentru organiazarea unei conferinţe, unde participanţi sunt din ţări diferite, aveţi nevoie de sisteme de traducere simultană, pentru a permite participanţilor sa selecteze limba ȋn care doresc sa asculte. Express Traduceri poate oferi suportul tehnic necesar acestui tip de traducere.

Express Traduceri poate oferi clienţilor săi instalaţii de traducere simultană prin infraroşu pornind de la instalaţii simple pe 2 canale pâna la instalţii complexe de 12 canale sau chiar mai multe. Fiecare canal permite traducerea într-o altă limbă.

Putem trimite sisteme de conferintă pentru traducere simultană sau vot în timp real pentru diferite evenimente, congrese, conferinte, etc.